Těch akcí tu není tolik právě kvůli tomu, že každej druhej vzal geoprahu jako přestupní stanici, nikoho neznal, tady se s někým dal dohromady a teď (pač nedokáže překousnout, že ten má ucho o kus níž, ten chodí pomalejš nebo ten při akcích sbírá i houby) si skupinky pár lidí domlouvají akce v tichosti na fb mezi sebou. Ať si je tam klidně domlouvají, ale...tím se absolutně odstřihnou odtud - žádné tipy na výlety pro ostatní, přispívání v ostatních tématech, v článcích atd atd. Kdy jsme tu naposledy viděli Zdendu, Kláru, raddina a další, které známe odtud? Pokud se tam přesuneme úplně, tak se to tady může rovnou zabalit

. Mě to ale vyhovuje tady, není moc rozdíl v tom psát příspěvky sem a na fb, kor přes tapatalk, který tu hodně lidí využívá. Takže já si tu klidně zůstanu jako poslední přeživší sám, zatímco ostatní budou na bezduchém facebooku

pošlete mi jednou za měsíc upozornění na deskovky a hotovo

tady to má prostě podle mě nějakou strukturu (místo pro články, témata, galerie, historii atd.), která na komerčním fb (už dávno to není místo na setkávání lidí) vytvořit nejde.
Tapatalkuji