Marek-26 píše:Hlavně tam moc nezakládej, ať mě to neštve, že je nebudu mít
Zakládat se tam nechystám, asi budu jen lovit...ona by se tam pak špatně dělala údržba
Marek-26 píše:Hlavně tam moc nezakládej, ať mě to neštve, že je nebudu mít

preshing píše:Marek-26 píše:Hlavně tam moc nezakládej, ať mě to neštve, že je nebudu mít
Zakládat se tam nechystám, asi budu jen lovit...ona by se tam pak špatně dělala údržba

MiroslavRouta píše:Sim tebe, taky mám kešku v Chorvatsku... A ted jak se pojede Benelux tak taky přemýšlím o tom, že si tam něco založim

MiroslavRouta píše:Nezodpovědný to je, ale v chorvatsku když nezaloží keš turista, tak nikdo. S údržbou jsem si říkal, pokud se ztratí, archivace. Pokud logbook, napíšu do listingu, aby ho někdo vyměnil. Zatím je tam rok a půl a bez problémů . Ale dokonce mi i jeden český kačer psal, že tam jezdí každý půl rok a kdybych potřeboval...Je fakt, že v Beneluxu zakládají keše tamní obyvatelé, tam tyhle turistický keše nikdo nepotřebuje. Ale hrozně mě to láká
prazskychytrak píše:Není a navíc bezudrzbove, stačí si na místě vymyslet pár otázek do listingu. Podívej na Alkeho jak zaspamoval svět earthkama

Mira_d píše:Lenko, mám od pi day stejný problém. Je to dané tím, že Groundspeak jim vypnul přístupy na API. Na tabletu a telefonu se nepřihlásím a v ntb mně to drží v keši přihlášení, ale statistiky nejsou aktuální. Navíc nefungují statistiky na profilu. Snad to budou řešit dnes, až se v Seatlu vzbudípokud tedy nebudou chtít jednat s Project -GC o změně obchodních podmínek

Mira_d píše:Jinak já můžu koukat na statistiky jiných ( nevím jak jsou aktuální), ale sebe pořád nevidímPíše to, že můj profil nebyl nalezen..

Caravel76 píše:http://www.novinky.cz/veda-skoly/364526-zeme-celi-nasledkum-silne-solarni-boure-navigace-mohou-mit-problemy.html
A sakra, to je průser! To zas bude na keších DNFek.

Jacka píše:Hele, děti moje, nechtěli byste někdo, kdo jste se zúčastnili akce, spáchat zevrubný článek na téma Slaneččích narozenin, případně přidat ňáký fotky? Docela ráda bych si přečetla nějakej ucelenější pohled na akci od nápadu přes instalaci až po hobla oslavenci!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků