ufemezumik píše:S anglickou verzi klidne pomuzu (od EC na Petrine jsem si uz poradne nezaprekladala

), hod mi jen pls treba do mailu, co presne

Super, díky moc! Co nejdříve pošlu
fcbtomas píše:Rendy počkej do příštího týdne, dáme novou schranu u kameneho zvonu a pujdem popřemýšlet na hrad.
No nakonec jsem to nevydržel, dneska jsem neměl chvilku co dělat, tak jsem se tam zajel podívat, protože mě i štvalo, že nemůžu na místě nic najít...dokonce jsem poprvé využil admin práv u kešky a nahlédl do finálních souřadnic, abych šel na jistotu

... a stejně jsem nic nenašel

na nějakých alternativních souřadnicích, které jsou tam v listingu, by musel být leda magnetický roh zdi...a na původních neupravených souřadnicích nyní probíhá rekonstrukce, takže keš je stejně asi fuč...i když někdo teď logoval FI...
Každopádně zahrady, kde se keš nyní nachází, je každý rok od listopadu do března v zimě zavřená, takže budeme muset keš přesunout
No a nejlépe mi na přesun sedí severní palácový dvorek (viz půdorys v listingu) nebo pár míst na hlavní tepně před tímto dvorkem nahoře. Tam se kačer dostane po celý rok 24hod...severní palácový dvorek dole, se uzavírá kolem páté hodiny, takže by nebyl odlov možný 24hod. denně, ale je tam parádní klídeček na logovačku.
No a tu pár nápadů, co jsem tu objevil, než se tam půjdeme podívat s tomasem osobně, ať můžeme dumat

...
Nahoře nad dvorkem tento koutek s okapem...

P1050324.JPG (137.72 KiB) Zobrazeno 10124 krát
Nahoře nad dvorkem tento vstup na dvorek...tady mě napadlo pověsit třeba na tu mříž nahoru nad branku fake lucerničku

P1050326.JPG (131.58 KiB) Zobrazeno 10124 krát
Nahoře nad dvorkem je také toto turistům úplně skryté okno...

P1050329.JPG (118.8 KiB) Zobrazeno 10124 krát
No a dole na dvorku vypadá vstup takto, spousta míst něco urkýt...

P1050331.JPG (185.74 KiB) Zobrazeno 10124 krát
Na jednom okně na dvorku je dokonce připravená proprieta na keš, když by se trochu upravila

přidala další...

P1050332.JPG (111.37 KiB) Zobrazeno 10124 krát
No a v podloubí dvorku, kde absolutně nikdo nechodí, je třeba tato prohlubeň ve zdi...fake cihlička?...

P1050334.JPG (114.75 KiB) Zobrazeno 10124 krát