dekameronnn píše:V tom letaku se pise, ze se to ma zalogovat do zitra 24:00 ale na tech strankach, ze to konci za 17 hodin ... To nejak nevychazi![]()
Jinak do nalezu se to pocita, ale ne ve statistikach ... Tam mi nenaskocili ...![]()
Diky me lenosti odeslano z tapatalk

jakouback píše:pokud jsem to dobře pochopil tak ve všech statistikách ti bude jako 2000 milníková keš figurovat ta s nálezem 2007
dekameronnn píše:jakouback píše:pokud jsem to dobře pochopil tak ve všech statistikách ti bude jako 2000 milníková keš figurovat ta s nálezem 2007
Taky si to myslim ... I kdyz to moc nedava smysl ...
dekameronnn píše:Celenky zrusili, protoze se to moc neujalo, ale podle toho co jsem pochopil, tak ty labcache jsou zkusebni na eventualni novy typ kese ...
prazskychytrak píše:Do chuje, to mi nevychazi 2000ka![]()
!
Odesláno z terénu přes Tapatalk.

prazskychytrak píše:V tom dělaji soudruzi pěknej bordel...takže já budu mít 2007...ale přitom ve statistikách 2000?
prazskychytrak píše:ono je to stejně asi jedno, tisícovku mám taky v každých statistikách jinou
dekameronnn píše:prazskychytrak píše:ono je to stejně asi jedno, tisícovku mám taky v každých statistikách jinou
No pokud vim, tak milniky se daji nastavit, muzes si tam dat jakou kes chces ... Teda jen na gc.com
Díky mé lenosti odesláno z Tapatalk
prazskychytrak píše:a jak?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků